Wonen & Koken

Keukens

Wij bieden maatwerk keukens aan voor een scherpe prijs in standaard afwerking of zoals u wel gewend bent: van massief teak hout!

Bij Olmega heeft u de keuze uit veel verschillende soorten keukens en kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen. Onze collectie keukens bestaan uit verschillende categorieën: Rechte-keukens, Hoek-keukens, Open-keukens, L-Keukens, Keuken met kookeiland, keuken met bar en Parallel keukens. Met een mooie uniek eigen persoonlijke design gaan wij samen met u uw ideale keuken ontwerpen. Weet u al wat voor keukenopstelling u wilt? Houd u van een strak design of bent u meer een liefhebber van een klassieke uitstraling? Alles is mogelijk bij Olmega. Als er één ruimte is die aandacht nodig heeft, dan is het wel de keuken. De keuken vormt steeds vaker het centrum van de woning en wel omdat er zowel gegeten als geleefd wordt. Bij Olmega gaan wij de extra kilometer om er voor te zorgen dat het hele proces van inspiratie tot aankoop zo makkelijk en leuk mogelijk ervaren wordt.

Omdat het bespreken van de keuken veel tijd kan kosten en u zeker wilt zijn dat u geholpen kan worden vragen wij u om langs te komen voor een afspraak. Maak een keuze uit één van de onderstaande opstellingen.

Keuken opstelling

Rechte keuken

Bovenaanzicht Rechte Keuken

Een veel toegepaste basis is een rechte keuken. Wilt u aan twee wanden een keuken die tegenover elkaar staan? Dan is dit een Parallel keuken. Dit valt bij ons ook onder een rechte keuken. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u om een afspraak te maken. Er is namelijk meer mogelijk dan u denkt.

Hoekkeuken

Bovenaanzicht Hoekkeuken

Hoekkeukens zijn één van de meest verkochte modellen. Waar een rechte keuken te weinig te bieden heeft geeft een hoekkeuken iets meer mogelijkheden. Hoekkeukens is op de rechte keukens één van de meest verkochte keuken. Als deze situatie voor u van toepassing is maak dan een afspraak via de onderstaande link.

U keuken

Bovenaanzicht U-Keuken

Heeft u voldoende ruimte voor een U keuken? Maak dan snel een afspraak via de onderstaande link.

Keukeneiland

Keukeneilanden zijn van toepassing in elke opstelling. In dit voorbeeld is er gebruikt gemaakt van een rechte keuken met keuken eiland (ook wel: parallel keuken). Kies één opstelling en bespreek de mogelijkheden voor een keukeneiland eventueel met de verkoper.

Standaarden keukenkasten

Keukens hebben een standaard breedtes, dieptes en werk hoogtes. Hieronder de maten op een rij.

Onderkast
Breedte: 15 / 20 / 30 / 40 / 45 / 50 / 60 / 80 / 90 / 100 / 120 cm
Diepte: 56,1 cm (met aanrecht blad 60 cm diep)
Hoogte: 79 – 89,4 cm

Bovenkast/Wandkast
Breedte: 15 / 20 / 30 / 40 / 45 / 50 / 60 / 80 / 90 / 100 / 120 cm
Diepte:  32 cm
Hoogte: 35,9 / 65,1 / 71,8 / 90,4 cm

Kolomkast/Hoge kast
Breedte: 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 cm
Diepte: 56,1 cm
Hoogte: 155,5 / 238,3  cm

Keuken met massief houten fronten

Rustiek Keukendeur

Teakhouten deuren

Bent u opzoek naar iets unieks en meer eigentijds? Of is uw interieur helemaal teak? Wij bieden de mogelijkheid om deze keukens met teakhouten deuren en laden te leveren.

Levering & Montage

Het is mogelijk om de kastjes zelf te halen of om deze door ons te laten bezorgen. Wij kunnen prijzen inclusief en exclusief levering en/of montage aanbieden. In tegenstelling tot sommige concurrenten offereren wij geen prijzen met een bezorg en monteer marge. Deze worden eventueel apart berekend. Dan heeft u alle keuze vrijheid en betaalt u niet meer dan waar u recht op heeft.

Levertijd

Levertijd bedraagt gemiddeld 12 weken na akkoord.

Bezorgen

Bezorging is mogelijk tegen betaling. Afhalen is altijd gratis!

Installeren

Installeren kan tegen betaling. Of u kunt er voor kiezen deze zelf te (laten) installeren.

Logo CBW-erkend

Keuken apperatuur

Alle keuken apperatuur heeft bij ons een minimale A label. U kunt kiezen uit een van de bekendste merken zoals Bosch en Siemens. Wat minder bekende merken zoals Junker en Beko zit ook in ons verkoopprogramma geïntegreerd. Dat neemt niet weg, dat de kwaliteit minder is. Junker is één van de bekendste merken onder de Duitse markt.

Fornuis & Ovens

Uitgebreide keuzes en mogelijkheden aan gasfornuizen maakt het mogelijk om uw hele keuken zo persoonlijk mogelijk te maken. Het is mogelijk om standaard kookplaten te leveren of om speciale fornuizen met ovens te leveren. U kunt kiezen uit gas, inductie en elektrisch.