Bezorgen

Wij houden de bezorgkosten altijd zo laag mogelijk voor u. Olmega heeft een eigen bezorgdienst met vakkundig personeel. Onze bezorgkosten zijn binnen een straal van 100 kilometer € 65,-. Daarbuiten is natuurlijk ook mogelijk, bel of mail ons voor de bezorgkosten buiten de 100 kilometer.

Let wel op dat wij beperkt zijn. Wij mogen tot 3 verdiepingen hoog tillen. Daarbij speelt gewicht ook een rol. Wanneer de bezorg situatie onverantwoord is dan geld levering tot aan de voordeur. Lees meer hierover in onze Algemene Voorwaarden.

Hoe gaat bezorging in zijn werk

Wanneer uw meubel(s) klaar staat voor bezorgen wordt u door ons personeel gecontacteerd. Dit wordt van tevoren telefonisch of per e-mail gedaan. Normaliter 1 tot 7 dagen voor bezorging.

Tot één week van tevoren kunnen wij de levering inplannen. U ontvangt van ons een datum en de geschatte aankomst tijd (in een tijdvak van ± 3 uur, dus bijvoorbeeld: tussen 1 en 4 uur in de middag).

Ons personeel zet uw meubel(s) op de aangewezen plaats en plakt er eventueel vilten onder. Nadat de betaling is voldaan, een krabbel hebben ontvangen en u verder tevreden bent gaan de bezorgers verder.

Voor meer informatie en voorwaardes leest u de Algemene Voorwaarden > Bezorgvoorwaarden.

Afhalen

Heeft u zelf een aanhanger of kunt u een bezorgbus lenen. Afhaal is altijd op locatie mogelijk. Dit kan op elk geopende dag, dus vanaf maandag tot en met zaterdag.