Teak TV-Meubelen

Zie hier al onze Teak TV meubels. Wij van Olmega meubelen weten hoe belangrijk het is dat een TV meubel zowel mooi als praktisch is. Vandaar dat wij beschikken over een heel breed assortiment teakhouten TV meubelen.  Van landelijke tv-meubelen in riviera maison stijl tot een strak en moderne model. Onze teakhouten TV kasten bieden nagenoeg in elk model wel genoeg ruimte voor uw dvd-speler, televisie decoder, componenten etc.

Teak TV Dressoirs en Teak TV Kasten

Wij hebben voor u de collectie TV meubelen opgedeeld in teak TV dressoirs en teak TV kasten. De  TV dressoirs zijn de modellen welke gemiddeld zo'n 50 tot 70cm hoog zijn. De teak TV kasten zijn met name uitermate geschikt om uw televisie  in op te hangen.

Teak TV-meubel op maat laten maken

Toch geen geschikte teak TV-meubel bij ons gevonden? Door de jaren heen hebben wij al honderden TV-meubels op maat gemaakt en zeer betaalbaar! Wij zijn namelijk specialist in het maken van witte en teak TV-meubelen op maat. Een tip van ons; neem altijd goed de maten op van de apparatuur wat in het teak TV-meubel op maat moet gaan passen.

TV Meubelen

Toont 1–60 van 132 resultaten