Koloniale Meubelen van teakhout

Bekijk hier onze Koloniale Teak meubelen met een koloniaal karakter. Wij bieden uit voorraad een breed assortiment koloniale teak meubelen. Wij hebben verschillende koloniale TV-meubels en eettafels in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook koloniale sidetables en salontafels bieden wij aan. Als u opzoek bent naar een koloniale kast zult u bij ons ten alle tijden kunnen slagen. U vindt bij ons koloniale buffetkasten met mooi lijstwerken en facetgeslepen paneelwerken. Kortom er is bij Olmega voldoende  keuze om een passend koloniaal meubel te vinden binnen uw huidige koloniale huis inrichting.

 

Welke kleuren hebben de Koloniale Meubelen

U vind bij ons koloniale meubelen in verscheidene koloniale kleurtinten, van lichtbruin en mahonie rood tot tegen het zwarte aan. Aangezien wij een grote voorraad onbewerkte/onbehandelde teak meubelen hebben, kunt u hier altijd uit kiezen en bepalen welke kleur het meubel moet gaan worden. In onze showroom hebben wij verschillende kleurstalen waarin wij het meubel kunnen bestellen. Maar tevens kunnen wij het koloniale meubel in uw gewenste kleur zetten. Wij adviseren dan ook om vooraf een lade mee te nemen uit een koloniaal meubel bij u thuis. Wij hebben in onze showroom een specialist op het gebied van meubelen kleuren. De prijzen voor het kleuren zijn afhankelijk van de grootte van het koloniale meubel.

 

Koloniale Meubelen op maat laten maken

Wij zijn tevens specialist in het maken van koloniale teak meubelen op maat. Mocht uw gewenst meubel er niet tussen staan laat ons dan weten wat u zoekt. U kunt geheel zelf bepalen hoe u uw perfecte koloniale meubel wilt hebben. Welke maat en afwerkingen van het meubel. U kunt tevens kiezen uit verschillende soorten beslag. Als u al precies weet watvoor koloniaal meubel u op maat wilt laten maken kunt ook een schets meenemen of  een voorbeeld afbeelding. U bent van harte welkom.

Koloniale meubelen

Toont 1–60 van 124 resultaten